woensdag 27 februari 2008

Reserveren

Deze ergernis moet ons even van het hart: ploegen die reserveren, maar niet komen opdagen.

Er staan voor (bijna) elke quiz ploegen op de reservelijst te springen om te kunnen meedoen aan de quiz. Door het lange reserveren op voorhand kan het natuurlijk altijd dat een ploeg gereserveerd heeft, maar niet kan komen. Daarom vragen we dat die ploegen op voorhand annuleren.

De laatste weken loopt het een beetje de spuigaten uit. Vorige week waren slechts 14 ploegen aanwezig in het Zwarte Gat, deze week 17 in de Stereo. Dat is niet leuk voor de mensen op de reservelijst, maar ook niet voor de quizmasters die voor een halfleeg (halfvol?) café staan te presenteren.

Daarom vragen we met aandrang dat ploegen die niet kunnen komen tijdig verwittigen. En tijdig betekent niet 20 minuten voor de quiz begint, maar ten laatste de dag voordien. Het is een kleine moeite, dachten wij zo.

En anders voeren we het oude systeem weer in: De eerste 20 (of 18) ploegen die zich de avond zelf inschrijven kunnen meedoen, de rest heeft pech.

Alvast bedankt.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ploegen die niet opdagen:
gewoon opnoemen voor de kwis begint en plein public aan de schandpaal nagelen!

wimm zei

De schandpaal inderdaad.

pjotr007 zei

3 silva brunas en een ursus stonden misschien gewoon 4 straten verder omdat ze niet meer wisten van welke parochieploeg ze waren?

wimm zei

Da's al één naam.
Schande.
Kan enkel gewist worden door 1tournée général.

Anoniem zei

Misschien zijn het er 3...

ciesvandekwis zei

Ik zou milder zijn voor ploegen waar vrouwen inzitten.
Ipv tourné generale gewoon eventjes de tetten flashen...