dinsdag 12 februari 2008

Ranking (18)

Het kan verkeren. Een wijs man heeft dat in het verleden eens neergeschreven, maar het is nog altijd van toepassing. Vorige week won de Pornoploeg nog met 6 punten voorsprong, deze week werden ze pas zevende met 5 punten achterstand. Nog steeds een positieve balans natuurlijk, maar de voorsprong op de Kaakslag in de ranking slinkt tot een kleine 7 tienden , waar het vorige week nog meer dan een vol punt was.

Het seizoen is ongeveer halfweg, maar het blijft spannend om de eindstrijd.

Al wordt wel tijd voor de ploegen vanaf plaats drie om er eens stevig in te vliegen, willen ze nog potten breken in de ranking.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Nu we toch allemaal nog een beetje in de ban zijn van variaties in de puntentelling wil ik het volgende in de groep gooien (vooruit! hooi het in de hroep!): de eindstand van de avond blijft de eindstand qua kraslotverdeling, maar na evaluatie van de solo's krijgt elk team dat er één (positieve!) gescoord heeft een punt extra en die definitieve eindstand wordt gebruikt voor de ranking. Niet dat onze slagkaak betrokken partij zou zijn ...

Anoniem zei

we zijn aan een remonte bezig ;)
jordi "cuesta" helihaven

Anoniem zei

"Het seizoen is ongeveer halfweg"

Na een korte berekening betekent dit dat we nog mogen doorgaan tot einde juni, ofte zo een drie weken langer dan vorig seizoen.

Man, man, en ik die al zo uitkeek naar die laatste superkwis :-/

gent.quizt zei

Het sleutelwoord is "ongeveer". Waarschijnlijk duurt het seizoen ongeveer even lang als vorige jaar.