dinsdag 5 februari 2008

Ranking (17)

De quiz in de Bal Infernal was weer een prachtig staaltje van degelijk vraag- en antwoordgebeuren.
Een lichte voorkeur van de quizmaster voor vrouwelijk en mannelijk schoon kunnen we alleen maar toejuichen. Het was een tijdje geleden, maar er mocht nog eens een mannelijke filmster de revue passeren. Peter North (benieuwd hoeveel hits dit ons gaat opleveren). (Vooral als we nu ook nog puur toevallig Jenna Jameson, Linda Lovelace en Ron Jeremy lanceren :-)

De tweedebeste grap van de avond was ongetwijfeld - na vorige keer de affiche van Campo in de toiletten - dat dit keer een affiche van Uwamungu Cornelis de wc-muur sierde (op 13 en 20 februari in Theater Tinnenpot). U weet waar u vanaf nu in den Bal uw antwoorden moet zoeken.

Helihaven Nee! stond eindelijk nog eens op het podium. Dat is pas de tweede keer dit seizoen. En aangezien Single Tight Female (Pornoploeg) ook deze editie van de quiz met een klein verschil wist te winnen, staat ze met 7 overwinningen dik aan de leiding in de ranking.Oh ja, en wij begrijpen daar allemaal niets van, maar vanaf nu is gent.quizt blijkbaar ook te vinden op Facebook. Kan iemand ons eens uitleggen wat dat precies betekent? Wij zijn al blij als we de antenne van ons televisietoestel juist kunnen richten...


*update* Oh ja, de grap van de avond was trouwens dat onze allerliefste Sarah aan het begin van de quiz schaamteloos toegaf dat ze Sara volgt, maar even later helemaal niet door had dat de link "Sara" was. Maar dit terzijde.

1 opmerking:

nognegoeie zei

na een week nog altijd niemand die een reactie geplaatst heeft ? och arme, vorige week bij die van ons was er toch meer animo :-)
net als bij de vorige rafse kwis zal ik dan maar als enige een duit in het zak je doen : één euro voor de muziekronde waar we nu eens niet falikant gebuisd waren, één euro voor een leuke, evenwichtige kwis tout court en één euro voor rafs goeie gewoonte om de streepjes te tellen en bij elke vraag het aantal juiste antwoorden te posten. leerrijk wat kennis van de tegenstanders betreft. echter één euro terug uit de zak wegens het niet toepassen van het beloofde puntensysteem vol kwadraten en vierkantswortels.