maandag 9 maart 2009

Stereo: uw gedacht!

Opmerkingen, aanmerkingen, suggesties, lof, eer, tips, klachten, vragen, complimenten, scheldwoorden, informatie, constateringen, waarnemingen, aantekeningen, bedenkingen, bezwaren, kanttekeningen, uitingen, vaststellingen, observaties, geestigheden, percepties, voetnoten, beschouwingen, grieven, verweer, indrukken, opperingen, vingerwijzingen, adviezen, wenken, voorstellen, ideeën, moties, plannen, inlichtingen, problemen, doleanties, gravamens, opwerpingen, tegenkantingen, reclames, cichorei, laus, roem, pluimen, glorie, honneurs, verering, hulde, decoratie, faam, gloria, stralenkrans of andere reacties? Zolang u met twee woorden spreekt, kunnen we veel verdragen.

8 opmerkingen:

wimm zei

ja

wimm zei

ja

hik zei

en toch blijf ik mij afvragen of dat nu echt Herman Verwilst was die voorlaatst werd...

wimm zei

die mens heeft nochtans veel vrije tijd tegenwoordig

ciesvandekwis zei

Toch wel straf dat Kaakslag hun ster aan het tanen is. Tweedes, ai ai. Vraag het maar aan ons: er waren tijden dat we serieus wat troostpils nodig hadden om dat te verzuipen.

Niels zei

Ze hebben het dan ook op een zuipen gezet, tot een uur of drie!

wobble zei

Ze hebben het eigenlijk al prematuur op een zuipen gezet. Ik denk dat de vierde Orval al op tafel kwam aan het begin van de tweede ronde.
Ook wel de Maccabi Dachau-tactiek genoemd.

wimm zei

Mag ik er even op wijzen dat ondergetekende de enige is die Orval drinkt binnen onze topploeg? De andere consumeren Geuze, Dubbele Westmalle, pintjes en een occasionele cola. Ik geef toe dat ik het grootste bakkes heb van ons collectief en ongeveer dubbel zo oud ben als de anderen maar het zou een groot onrecht zijn Een Kaakslag Voor De Natie tot mijn eigen bescheiden persoon te vernauwen. Ik ben maar een pars van het toto.
Niels is trouwens een klikspaan.