dinsdag 17 maart 2009

effe geduld...

Ik zou een reden kunnen verzinnen, maar ga dat lekker niet doen. Wie hier de analyse verwacht, komt beter morgenavond terug. Het is te lekker weer vandaag.

7 opmerkingen:

wimm zei

Toch weer opmerkelijk dat Alle Leden Van De Lijstjesblokkers Die Het Moeilijk Hebben Met De Toestand Van De Toiletten In Het Zwarte Gat En Bijgevolg Elke Derde Maandag Van De Maand Forfait Geven En Tevens Van De Vrouwelijke Kunne Zijn alweer niet echt schitterden. Het gemis van het lid dat het moeilijk heeft met de toestand van de toiletten in het Zwarte Gat en bijgevolg elke derde maandag van de maand forfait geeft en tevens van de vrouwelijke kunne is manifesteert zich wel duidelijk.

ciesvandekwis zei

Anderzijds heeft Mozzer nog eens bevestigd in zijn thuishaven: die beker staat hier schoon te blinken, weliswaar met nog een randje opgedroogd bier. Winnen van de winnaars en met lege handen naar huis, wie durft nog beweren dat we niet sportief zijn?

wimm zei

Toch een welgemeende proficiat aan die fantastische bende ambiancemakers van Maccabi. Zij kleuren elke quiz, zonder hen zou niets meer hetzelfde zijn. Intelligentie, eruditie, schoonheid en dan nog supersympathieke kerels met wie het een zaligheid moet zijn een avond aan de toog te hangen. Hulde!

Lesley zei

Ach, we zouden kunnen redeneren:

"En dat krassen altijd, ik begin er zeer van in mijne pols te krijgen. Wa stelt ge voor?
Eh, gewoon, ne keer niet te goed spelen, wa dingskes laten liggen.
Mm... En op welke plaats moeten we dan eindigen?
Goh, de vijfde zoiets.
De derde?
Da's nog wat te goed, allez, de peer in twee: 4e.
Ok."

... maar dat zou intriest zijn en afbreuk doen aan de prestatie van Maccabi Dachau.

wimm zei

:-)

Matthias zei

Alsof winnen van iemand die "Lesley" heet geen afbreuk doet aan onze prestatie. :'-(

wimm zei

Waarmee alles bij het oude bleef: zelfs als ze winnen zijn ze boers, platvloers, lomp, stom, luidruchtig en wil er geen mens ooit met hen geassocieerd worden, laat staan zijn dochter bij hen introduceren. En drinken kunnen ze ook al niet.