maandag 9 februari 2009

In the meantime

Wat was dat weer een geweldige quiz in de Stereo.

Maar geef vooral zelf uw mening.

4 opmerkingen:

wimm zei

Niettegenstaande onze schitterende overwinning in deze bijzonder spannende quiz waarbij we eerst aan enkele andere ploegen het plezier hebben gelaten toch eventjes op kop te staan, vonden we het toch erg moeilijk. Misschien moeten de heren quizmasters toch eventjes diep in 't eigen hert kijken en zich bezinnen of ze wel zo verder moeten. Ik kan me inbeelden dat sommigen lichtjes gedesillusioneerd beginnen te geraken. Zeker ploegen die vroeger toch minstens een keer per seizoen wonnen en nu nog amper 50% halen. En die van Maccabi.'t Is maar een gedacht hoor want voor ons, tja, wat zal ik zeggen.

wobble zei

Volgende keer: gemakkelijk!

Beloofd.

eLMO zei

Hetzelfde bij mij. Ik garandeer ook een makkelijke quiz volgende maand!

Niels zei

Een optie zou misschien kunnen zijn om meerdere ondervragen te stellen per onderwerp, waarbij dan een verschillende moeilijkheidsgraad wordt ingebouwd?
Het nadeel is uiteraard dat het meer werk impliceert voor jullie, maar op die manier kan je wel voor afscheiding zorgen en toch de quiz voor iedereen doenbaar houden. Bijvoorbeeld 3 vragen over hetzelfde onderwerp waarbij het eerste 0.5 punten, tweede 1 punt en derde 2 punten waard is, of iets dergelijks.