dinsdag 17 februari 2009

Black Hole

Commentaar? We horen het graag.

Vooral als het niet op onze eigen quiz is.

8 opmerkingen:

Matthias zei

Een black hole in mijn longen, ja. Gisteren genoeg teer laten nederslaan in mijn lijf om de hele E40 van een nieuw laagje tarmac te voorzien.

Dogfather zei

Gevarieerd en vaak "dju, net niet"-gevoel, maar gezien de gemiddelde score per ronde (een 5 op 9 of zo?) misschien net iets te moeilijk - maar ik wacht op de statistieken ;-)

De linkwolk: sjiek, en goeie verdeling van punten...

Ceterum censeo... internetfenomenen, grrr

ciesvandekwis zei

Als topteams als Mozzer en de Goeie eens samenspelen en maar de 7e plaats halen, dan zijn al die nerds voor ons ZEKER weekendcircuit!
Maar we hebben ferm gelachen, en uw vrouw heeft ons zelfs getrakteerd, Hans (wat ze volgens ons nooit aan die weekendkwissers zou doen, allez, behalve onder dwang mss).

wobble zei

Wat vooral erg is, is dat een ploeg die na de derde ronde door heeft dat er iets aan de hand is met links, daar geen punten voor krijgt.

Maar wel mooi gedaan, een internetfenomeen niet te na gesproken.

Matthias zei

Er was zelfs een ploeg die na één ronde al doorhad dat er "iets met vliegtuigen" was. Maar toen werd diezelfde ploeg uit haar concentratie gebracht door een paar flauwe plezanterts die het nodig vonden om de frisdranken van said ploeg over zichzelf heen te kappen. Tsss!

wobble zei

@Matthias: het is nog altijd beter om frisdrank over je eigen ploeg dan over de leden van een andere ploeg te kappen.
Twee keer.

wobble zei

En amper een verontschuldiging.
Fijne heren, bij Maccabi Dachau.

Matthias zei

Wij brave luiden kunnen ons ook bezwaarlijk verontschuldigen voor gebeurlijke 'gravitational pull' van een gezelschap dertigers die zich tijdens de feestdagen duidelijk danig laten gaan hebben. We hebben voor weinig dingen respect, maar de wetten van Newton durven zelfs wij niet te veronachtzamen.