dinsdag 9 december 2008

Stereo: shout!

Opmerkingen over de quiz? Ga uw gang.

Beleefd blijven hé.

(Ranking en verslag volgen ergens eind deze, begin volgende week. Wij hebben een leven, mijnheer.)

5 opmerkingen:

ciesvandekwis zei

Het had wel iets, die laatste van het jaar in de Stereo.
In tegenstelling tot onze vrienden-winnaars Kaakslag, konden we ons tijdens de kwis ruimschoots afvragen wat we de komende weken met onze tijd zouden doen: een leven hebben, ik zég maar iets.

wimm zei

Boe, boe!
Soit: we zijn wel een beetje verbaasd over de prestaties - of de afwezigheid daarvan - van de Pornolijsters. Zeer vreemd. We hebben niet direct de indruk dat het allemaal moeilijker is dan vorig jaar. Tja ... doping uitgewerkt? Collectieve lobotomie?

En Cies: er is niemand van de Kaakslag die zoals veel weekendquizzers wel doen, lijstjes blokt. Het enige dat ikzelf ooit heb gedaan is de landen van Midden- en Zuid-Amerika en hun hoofdsteden. Bij Afrika ben ik maar tot aan de evenaar geraakt. Misschien eens de Amerikaanse staten met hun hoofdsteden en hun bijnaam bekijken. Maar verder ... nee.

Maccabi Dachau zei

Weer veel te veel muziekvragen, soms zelfs 3 per ronde. De presidentenronde speelt in het voordeel van weekendquizzers/lijstjesblokkers, en die eerste liedjestekst-gimmick was duidelijk te gemakkelijk.

For shame!

M.D.

wobble zei

De verdeling van de "thema's" was anders op deze quiz, vanwege de vele links. Maar elk thema zat er even vaak in als gewoonlijk. Dat er 3 muziekvragen in een bepaalde ronde zaten, betekende dat er in een andere ronde maar 1 muziekvraag zat.

Tja, het waren geen "inernetlegendes" natuurlijk.

eLMO zei

Iemand zin om zaterdag een ploegje samen te stellen voor de Amnesty International-quiz in Gent? Door een miscommunicatie ben ik de enige van Pro Forma die niet naar een etentje moet die avond.