dinsdag 2 december 2008

shoutbox Bal Infernal 2-12-08

Op aanvraag van een aantal ploegen -lees; muilpeer voor ons land- is er al deze stub waar u al uw opmerkingen, en lofbetuigingen over de quiz van gisteren kan posten. U kan dus maar beter beginnen, want we doen dat hier niet voor den hond zijn botten.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Rééétespannend en een terechte winnaar. Nu nog die zeikers van De Konijn Op De Plein fysiek elimineren en we zijn er. Wisten jullie trouwens, liefste kijkbuiskinderen, dat De Konijn bij de volgende update van de Calimeroranking op 1 zal staan? U hoort enige detonatie in de domstad? Ga naar http://forum.losflippos.be/thread.php?threadid=8566&boardid=5&sid=4949ae1685883b67ded45af982139263&page=11#206.
Verder hebben we nog geen klein beetje de wenbrauwen gefronst bij het aanschouwen van de tegennatuurlijkste aller allianties. Meer kunnen we er niet over zeggen maar het gaat over mannen die ritueel hun jassen op de grond gooien en één van hun natuurlijke tegenstanders. En die zaten zelfs bijna in de top 3!!! Gelukkig heeft het niet mogen zijn.

Anoniem zei

En waar blijft de ranking?
En de analyse?
En de zaalsolo's?

Anoniem zei

En hoe missen we De Laatste Woorden en hun verslagen! Die van Maccabi zijn toch te labiel om het vol te houden.

Maccabi Dachau zei

Maccabi had een klein personeelsprobleem gisteren - los van het jassenprobleem - en werd derde met de hulp van een verloren Goeie die we van de bar hebben geplukt.

Onze blog blijft in coma tot de Kaakslag en, laat ons eerlijk zijn, ook de Lijstjesblokkers sedentair worden in het weekendcircuit.

Doch hopelijk is deze tweede top-drie-plaats de voorbode van de glorieuze heropleving van Maccabi Dachau!

M.D.

Anoniem zei

Ik kan ook wel een aantal samenstellingen met reet bedenken om gisteren aan te duiden maar spannend???

wobble zei

Ene W.H. van E.K.V.D.N. en ook van D.K.O.D.P. heeft ooit beloofd om een systeem te bedenken zodat de ranking bijna ogenblikkelijk online geplaatst zou kunnen worden.

We zijn in blijde verwachting.

ciesvandekwis zei

Gasten die op los flippos posten zijn allemaal van hun wijf weg, of heten raf dujardin. Aan u om te kiezen.