maandag 15 september 2008

Inschrijven

beste vrienden en vriendinnen van gent.quizt,


het is bijna zover, binnenkort kan je je inschrijven voor de quiz. Vanaf dit jaar geen gesukkel meer met emails en ondergesneeuwde mailboxen, geen discussies over wie nu wel eerst ingeschreven was, geen gesukkel met antwoorden op webvragen, neen we gaan professioneel.

Op deze site vind je een link naar de inschrijfpagina (aan de rechterkant, onder de titel "Inschrijven"). Daar kan je je alvast registreren. Registratie is verplicht en hoef je maar één keer te doen.

Het inschrijven voor de quiz in le Bal Infernal op 6 oktober kan vanaf woensdag 17 september 2008 om 9u00 's morgens. Niet eerder.

Je zal meteen zien of je ploeg ingeschreven is of op de reservelijst staat. Je zal ook meteen zien welke ploegen de concurrentie uitmaken. Je kan zelfs met verschillende ploegleden inschrijven, toch zal je ploeg maar één keer geregistreerd worden (als de schrijfwijze van de ploegnaam tenminste identiek is). De wonderen der techniek zijn waarlijk wonderbaarlijk.

Vanaf nu zal je voor elke quiz apart moeten inschrijven. Dat zal telkens kunnen op dinsdagmorgen, vanaf 9u, voor de quiz van de maandag die erop volgt. Wie na de quiz vroeg uit zijn bed geraakt, krijgt dus een beloning.

Als je ingeschreven bent voor de quiz, maar toch niet kan komen, dan ben je nog altijd verplicht om dat op voorhand te melden op gent.quizt(a)gmail.com, zodat ploegen van de reservelijst nog kunnen meedoen.

Mocht je problemen hebben met registratie- of andere formulieren, dan kan je die altijd op gent.quizt(a)gmail.com melden.

Veel succes!


uw GQ-team

Geen opmerkingen: