dinsdag 8 april 2008

Ranking (25)

Aangezien ondergetekende wegens omstandigheden niet aanwezig kon zijn op de quiz in de Bal Infernal, geen spitante commentaren over deze of gene ploegen die belachelijke antwoorden formuleerden. Ongetwijfeld slaagde Heheeheheuhehie er deze week in om het minste in het water te slaan. De ploeg pakte zijn tweede overwinning van het seizoen.
Een kaakslag voor de natie greep weer naast de palmen en werd voor de negende keer dit seizoen tweede.
Pro Forma mocht eindelijk nog eens op het podium. Dat is nog maar de vierde keer dit seizoen.
De Men in Black Men hadden een offday, niet verwonderlijk na hun activiteiten van het weekend, die ze ook deze week weer in een leuke filmtitel wisten te gieten. Inderdaad, bij zo'n ploeg spreken we van een offday als hij vierde wordt.

In de ranking loopt de Kaakslag weer enige honderdsten verder uit, maar daarbuiten lijkt alles vrij statisch. En neen, het seizoen is nog niet afgelopen. Maccabi Dachau is Anderlechtwiskundegewijs nog altijd in staat om eindwinnaar te worden (bulderlach).

5 opmerkingen:

Anoniem zei

OK Wobble: ze zijn lelijk, ze kunnen niet drinken, ze maken lawaai, smijten met dingen, zijn niet sportief en schrijven onaangename commentaren, maar daarom moet je nog niet zo lachen met die losers van Macca D.

Maccabi zei

Vergeet onze hemeltergende arrogantie niet!

Maccabi Dachau zei

'-(

Anoniem zei

Fijn verslagje trouwens. 't Is ne keer iets anders.

wobble zei

Wij lachen niet (hard) met Maccabi Dachau, wij lachen met Anderlecht.