dinsdag 3 december 2019

Analyse sinterklaasquiz 2/12 (Quizmaster Alexander)

Een full house in de Vooruit op maandag. 25 teams die om ter hardst aan het weten sloegen. De Sint kwam vroegtijdig en zegende ons met vragen en ander lekkers. 'Freddy Veir' speelde een heel sterke quiz en toonde zich oppermachtig in poule 3. 'Sans Atout' haalde ondanks het ontbreken van twee sterspelers een tweede plaats in de quiz en de eerste plaats in poule 2. Het was spannend voor de eerste plaats maar in de laatste rondes bleek 'Team Tamara' maar weer eens met de scepter te zwaaien. Zij haalden een verbluffende 54/60 en de overwinning in poule 1 en de quiz. 'Tomatensoep met balletjes' moest genoegen nemen met een derde plaats na een gelijkstand maar een mindere schiftingsvraag. Aan ieder: proficiat.

Een gemiddelde van 37,08/60 toont dat het al bij al een pittiger quizje was. 'De nieuwe lichting' benaderde deze score met 1 punt en was daarmee de meest gemiddelde ploeg. Proficiat.

'De Goeie' wisten dat 'Dag Sinterklaas' slechts twee opeenvolgende winters speelde. Zij zaten slechts 5 dagen van de schiftingsvraag. Proficiat.

'De Mobiletten' mochten ook eens in de zak van zwarte piet grabbelen na het behalen van een strategische voorlaatste plaats.



Geen opmerkingen: