dinsdag 2 oktober 2018

Uitslag en Analyse Vooruit-Quiz Rutger 1/10/18


Voor het eerst in de geschiedenis van Gent Quizt ging er gisteren een quiz door in het café van de Vooruit. 27 teams namen plaats in de zaal en gaven het beste van zichzelf. Ze speelden 5 rondes die allemaal op een bepaalde manier knipoogden naar de locatie, en na 70 vragen lieten de Vuile Kletsers maar 3 foutjes optekenen: meer dan voldoende voor de overwinning, proficiat! Lokaal Onweer en Brak In De Koek bleven nog net Pro Forma voor in de strijd voor het podium. In poule 2 stond er geen maat op Kaakslag Voor De Natie, en in poule 3 stond er nog minder maat op Kost XL. De nieuwkomers eindigden bij hun eerste deelname zowaar op een gedeelde 9e plaats, en haalden 9(!) punten meer dan hun dichtste belager, Team Internet




Bijna mochten we de SOLO-Jingle voor het eerst dit seizoen door de boxen laten galmen, maar het antwoord AIREN werd uiteindelijk toch door 2 teams gevonden: Team Internet en Kwistet.



Onderstaand staat de analyse. Naast het antwoord wordt er telkens aangegeven hoeveel van de 27 aanwezige teams het antwoord in kwestie juist beantwoordden. Wanneer er maximum 4 juiste antwoorden waren, wordt er vermeld welke teams dit antwoord correct hadden.




 

Geen opmerkingen: