woensdag 13 april 2016

Analyse 11/4 (Quizmasters Sam & Frodo)

azend spannend was het maandag in de ploeg! Zowat de helft van het deelnemersveld kwam nog in aanmerking voor de overwinning op één ronde van het einde, zodat de winnaar en de 6de plaats uiteindelijk op een punt van elkaar eindigden. Het was Lokaal Onweer dat uiteindelijk de zege binnenhaalde. Ondanks het feit dat ze hun Tolkienklassiekers niet beheersen zoals het zou moeten, kwamen zij voor de 2de maal op rij 20 kraslotjes afhalen bij ons.

Vreemd genoeg moest de meest ridicule schiftingsvraag dit kluwen aan deelnemers scheiden en dat leek wonderwel te lukken. Enkel Quiz Dusauchoit weet als geen ander dat Panama reeds 3 medailles wist te winnen op de Zomerspelen. Meer informatie over hoe dat gebeurde kunt u verkrijgen bij Quiz Dusauchoit of hier: https://nl.wikipedia.org/wiki/Lloyd_LaBeach en hier: https://nl.wikipedia.org/wiki/Irving_Saladino

De Goeie speelden het listig en vulden geen schiftingsvraag in. U weet ongetwijfeld wel wat Excel doet met een leeg vakje, en wie zijn wij om dat in vraag te stellen? Met dank aan de wetten van de informatica halen De Goeie poule 2 binnen. Heeft het iets te maken met de wonderbaarlijke terugkeer van Kurt? Voer voor speculatie, maar De Goeie zijn alleszins terug op weg naar het hoogste niveau!

Klein Zottegem tenslotte, haalde poule 3 binnen. Over Klein Zottegem weet ik niet zoveel te zeggen, behalve dat ze waarschijnlijk uit Zottegem komen en ze zo vriendelijk waren om een pintje te trakteren.

Opmerkelijke feiten:

Er waren slechts 2 antwoorden die iedereen juist had. Kijk hieronder in de analyse gerust even na dewelke dat zijn en trek uw conclusies...

Er is één antwoord dat niemand juist had. Over lesbische seks weten ze alles, maar deze pioniers van de elektronische muziek zeggen u helemaal niets? Bekijk gerust de videoclip en aanschouw van waar Daft Punk de mosterd haalde: https://www.youtube.com/watch?v=uWqw0DQLEm0

De Vrolijke Vrienden haalden een solo, want zij zijn de enigen die naar Sons of Anarchy kijken én ondertussen kritische bedenkingen formuleren.

De quizmasters zijn verheugd bij het aanschouwen van de statistieken en danken u voor het correct invullen van 69% van de antwoorden en de zeer evenwichtige standaardafwijking van 4,5.

Tegenstrijdige ronde
Sound 9
Silent running 4
Wandelend(e) blad/tak 18 (nt: dMM,tEGKB)
Scharen 20
(Walter) Van Steenbrugge 19 (nt: dMM)
Standar & Poor's 19 (nt: tEGKB)
Richard Adams 7
Eva Willemarck 3 (PF, TTa, TTe)
Europa 19 (nt: DD)
The Mama's and the Papa's 16

Eéntonige ronde
Magda Ral 15
Brindisi 17
Braunau (am Inn) 6
Bernard Voorhoof 8
Kruiskruid 7
Bauhaus 18 (nt: dMM,tEGKB)
Ieniemienie 16
Radagast 11
Jambalaya 12
Bonobo 4

Megalomane ronde
Elefantiase 17
Walvisbaai 14
Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original 1 (VVVV)
Empire State 14
Wittenberg 18 (nt: RZ, FAQ)
(Hugh & Mark) Everett 15
Günther Vanaudenaerde 9
Operatie Uranus 2 (DD, TP)
Cirque du Soleil 19 (nt: dMM)
Space 0

Fotoronde (zonder foto's)
Light (Yagami) 6
Kodiakbeer 17
Shutter Island 19 (nt: dMM)
Lenswolk (Altocumulus Lenticularis) 12
Flash Gordon 17
Mons Olympus 16
Focus 17
Diafragma 20
Cannondale 15
Digitalism 5

Strategische ronde (met foto's)
Marc Sergeant 19 (nt: dMM)
De Vlag van Lord Chester 8
Marshall Islands 18 (nt: dMM,tEGKB)
Bomberman 14
John Major 16
Colonel Sanders 16
Scouting / Verkenners 14
Kapitein Ahab 17
Spy vs Spy 7
Generaal Sisi 17

Gewone ronde
Down Sec 4
Golda Meir 16
Hel(i)goland 11
1999 17
Bob Beamon 12
Albedo 8
(Koninklijke) Marechaussee 18 (nt: dMM, X-T)
Albrecht Dürer 17
Vaporetto 16
Rupert Holmes 6

Geen opmerkingen: