dinsdag 12 mei 2015

Eindquiz - huiswerk

Op 1 juni spelen we de eindquiz, de laatste van het seizoen. Traditiegetrouw een moment van tandengeknars en geweeklaag, maar niet dit jaar. Deze keer trekken we er onze pollekes schoon van af, we wassen ze in onschuld. De quiz wordt namelijk volledig door jullie gemaakt.

We vragen alle deelnemende ploegen om voor vrijdag 29 mei een rondje van vijf vragen te mailen naar gentquizt@gmail.comLinken, thema's en andere spelletjes zijn mooi meegenomen. Muziek of afbeeldingen voeg je als bijlage in je mail.

Op de eindquiz worden er 12 rondjes getrokken en gespeeld. De ploeg wiens ronde we spelen, doet natuurlijk niet mee. Zij krijgen sowieso 5 punten voor een perfecte ronde. Dit is een ronde met een gemiddelde score van 70%. Bij afwijking trekken we per 10% een punt af, zonder af te ronden

Om leeghangers en lijntrekkers te motiveren, (niet u natuurlijk, maar al die andere ploegen) zijn er ook extra krasloten voor de mooiste ronde en vraag. ALLE ingediende rondes komen hiervoor in aanmerking, ook de rondes die niet worden gespeeld.

Geen opmerkingen: