dinsdag 26 mei 2009

Een kaakslag voor Pro Forma

De Goeie, die dit jaar al één keer in de top 20 eindigden, wonnen gisteren de quiz. Met drie.
Achteraf verbroederden De Goeie en Een Kaakslag met veel bier en luide oud-Romeinse gezangen.

Waarmee we natuurlijk helemaal niets willen zeggen. ;)Maar u geeft uiteraard zoals altijd ongevraagd uw ongezouten mening.

9 opmerkingen:

Maccabi Dachau zei

Schijtquiz. Vreselijk onevenwichtig (twintig muziekvragen of zoiets?) en belachelijke vragen om de trouvailles en de links te laten "kloppen". Als het nu nog niet duidelijk is dat de gastquizzen beter afgeschaft worden, weet ik het ook niet meer.

M.D.

hik zei

De kwaliteit van de quiz er buiten gelaten (ik vond hem best wel entertainend, ofschoon soms licht geforceerd - een moeilijk te vermijden kwaad bij links en spelletjes)was dit de allerlaatste, volgend jaar nemen we er een vriendje bij. U mag hem al eens komen knuffelen op de eindquiz.

wimm zei

Het is niet iedereen gegeven: schitterend quizzen, succces in het leven, er geweldig uitzien en dan nog eens een prachtquiz in mekaar boksen die op een ongelooflijk spannende manier eindigde. En nog bescheiden ook. Wij dragen ons talent op waardige wijze. Dat Wouter van De Goeie al 2 maanden uit pure sympathie onzen hof doet en eigenhandig het haar van onze kuifeenden komt goedleggen met nu en dan een occasionele lek brillantine, dat Bart eindelijk die zaag van een Van Morrisson afgezworen heeft en dat Alain niet kan stoppen met trakteren telkens hij ons tegen het lijf loopt, daar kunnen wij echt niets aan doen. En dat de zuurzeikers van maccabi altijd geweigerd hebben van ook maar iets te ondernemen om onze sympathie jegens hen nog groter te maken dan ze uit hoofde van hun wellevendheid al is ... Tav die brave jongens en dat lieve meiske van Pro Forma: de hoogste bieder heeft het gehaald.

wobble zei

Is de analyse al klaar? Misschien kunnen jullie voor het eerst in de geschiedenis van GQ de analyse van de voorgaande quiz inhalen...

wimm zei

Er is al een stukje.
En sowieso zullen we Mozzer inhalen...

hik zei

@ wobble: ja, zaag, hij komt er aan, tsss. Leg jij dan maar bij mij thuis uit waarom ik vanavond weer niet aan die ikea-kast kan beginnen.

wobble zei

howhow, elmo was wel begonnen hoor. Ik loop gewoon mee in de kudde.

wimm zei

.

ciesvandekwis zei

Mozzer is 50 geworden, een leeftijd waarop hij zich niet meer bezig houdt met maken van post-factum analyses.
Ook dreigend onweer en de kans dat aartsrivalen-vrienden De Goeie eens een kwis winnen, is voldoende om de neuroot in ons te laten besluiten thuis te blijven.

Maar de eindkwis halen we nog net.
Beloofd!