dinsdag 27 januari 2009

Gastquiz - Volgende keer beter

Wij vonden het alvast een leuke, evenwichtige, originele, maar ook moeilijke quiz.

Wat jij?

7 opmerkingen:

wobble zei

We waren wel een beetje in de war van de goede presentatie. Een presentator die niet stottert, over woorden valt, mompelt, of zo...

Vreemd.

feestartikel B zei

Het was inderdaad een goede evenwichtige quiz maar zeker de raadselronde was te moeilijk. Respect voor de fotolinkronde!

wimm zei

De Kaakslag heeft nogal wat kritiek, slechte verliezers als we zijn. Zo'n raadsels waar je erg lang op moet zoeken en dus niet met de rest kan bezig zijn en dat telkens voor 1 enkel schamel punt: in het weekendcircuit zijn daar al lynchpartijen voor uitgebroken. Vraag maar aan de alweer fantastisch smaakvolle Maccabies. Over de hele lijn vonden we het eerder onevenwichtig, soms spotmoeilijk, soms oersimpel. Mijn quizplezier bleef in de kou. Maar ik ben er anderzijds van overtuigd dat de Volgende Keer Beter zal zijn: quizzen opstellen is een vak apart en oefening baart smak. Uiteindelijk zijn wij al bij al relatief tevreden dat we met onze derde plaats toch een mooie € 512,50 bijeen hebben kunnen krassen. Tot volgende week.

Maccabi Dachau zei

Hey Kaakslag, kleine tip om avonden zoals gisteren te vermijden: WEEKENDCIRCUIT.

M.D.

wimm zei

Originaliteit is een concept.

ciesvandekwis zei

Puzzelrondes zijn voor autisten, dus het verwondert ons dat Kaakslag niet gewonnen heeft, maar het siert ons dus des te meer dat we slechts 13e waren.
O ja: en voor autisten die puzzelen met leuk cafékwissen verwarren is er nog altijd het weekendcircuit natuurlijk!

jordi zei

zoals ik al op het blad schreef het is gewoon teveel van het goeie. Op zich geen slechte kwis, maar teveel tafelrondes. Het moet een gezellige cafeekwis blijven. Maandag je komt met vrienden samen je lost wat vragen op, maar er moet ook tijd zijn om met elkaar te babbelen. En pas op zoals iem van Mozzer ook zei met die dubbele vragen: Porto Novo - pico del teide.

Maar een goede kwis maken(voor iedereen) is niet gemakkelijk.